x

Isam B ude med ny video – se den her


Isam B kan i dag både fejre udgivelsen af sit andet soloalbum Lost for Words samt sin splinternye musikvideo til nummeret "Deep in the Shadows".

Vi lærte ham at kende i den folkekære hip-hop trio Outlandish, der printede dybe spor i 00'ernes musikalske bevidsthed. Det blev til fem album og en 20 år lang karriere fra de tre barndomsvenner, der sidste år splittede for at hellige sig forskellige soloprojekter – noget, der dog også har været plads til sideløbende.

LÆS OGSÅ: Isam B annoncerer Danmarkstour

I 2007 udkom Isam Bachiri aka Isam B med sit første soloalbum Institution og er nu klar med opfølgeren Lost for Words – et album, der, siden efteråret, har givet os små smagsprøver på, hvad vi denne gang har kunnet forvente fra den populære sangers hånd. I kølvandet på bruddet med Outlandish udsendte han nemlig sin første single "Smile and Pretend", og i februar udkom single nummer to "Life".

Det er en fejringens dag for Isam, der foruden fødslen af Lost for Words er at finde i helt nye billeder i den netop udklækkede musikvideo til nummeret "Deep in The Shadows". Isam har selv været primus motor ved skabelsen af videoen, som er skudt flere steder i landet. Locations som en grotte i Nordjylland, et nedlagt Tivoli på Fyn og Hareskoven er blevet scenerne for DIY-videoen.

LÆS OGSÅ: Ny single hylder profeten Muhammed

Videoen gemmer på et helt særligt budskab, fortæller Isam:

"Sangen er dedikeret til Moder Jord. Hun forandrer sig, mens vi står stille. Hun råber om opmærksomhed & nænsomhed, mens vi fortat bekriger. Vi bekriger hinanden, os selv & Moder Jord, men vi er endnu ikke opmærksomme. Jo, vi er blevet klogere teknologisk, men uempatiske over for moder jords ressourcer – og samtidigt undrer vi os over alle verdens sygdomme, de fysiske såvel som de psykiske. At kunne stå i stormen i dag og undgå stress & angst er vores tids store kunstart. Måske fordi vi ikke lytter til Moder Jords signaler – for jeg tror på, at det hele hænger sammen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Isam B: Institution

I forbindelse med releasen afholdes der i aften en minikoncert med fri entré på Isams egen Café Au Leg på Nørrebro i København. Derudover følger Isam udgivelsen op med et par udvalgte koncerter i næste måned:

03.10: Aarhus, Musikhust

06:10: Ålborg, Musikkens Hus

07:10: København, Koncerthuset, Studie 2

 

Turnéen fortsætter næste år til disse byer:

23.01.2019: Gimle, Roskilde

24.01.2019: Sønderborg, Sønderborghus

25.01.2019: Vejle, Bygningen

28.01.2019: Odense, Magasinet

30.01.2019: Herning, Fermaten

31.01.2019: Kolding, Godset

01.02.2019: Viborg, Paletten

07.02.2019: København, DR Koncerthuset

08.02.2019: Randers, Værket, Turbinen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA