x

Vinylbaseret pladeselskab ser dagens lys

Vinylbaseret pladeselskab ser dagens lys

Det nystartede pladeselskab AllHands insisterer på kun at udgive på vinyl, og som et af de første selskaber i verden lader de desuden det meste af deres materiale ligge frit tilgængeligt på nettet under Creative Commons-licenser.

Et af navnene på det nystartede label er electro/støj/rock-bandet Saline Gift, der netop er nedkommet med en ny plade. En plade, der ifølge selskabet markerer Saline Gift som nogle af de mest insisterende innovatorer af rockmusikken i Danmark.

Saline Gift spillede deres første koncert i næsten tre år til stående ovationer, da AllHands den 22. marts markerede deres indtog med en fest i et fyldt Huset i Magstræde.

To dage efter stod pladen ”I/O” i butikkerne, og for at fejre det inviterer AllHands og galleri WAS nu til reception og koncert den 12. april mellem 18:00-22:00, hvor der diverteres med musik og tilhørende forfriskninger.

Denne dag får man således mulighed for at opleve et elektronisk livesæt sammensat til lejligheden, hvor duoen har ladet guitarerne stå hjemme og dermed giver sig mere tid til maskinerne i fremførelsen af numre fra den nye udgivelse. Sættet vil også byde på en enkelt overraskelse eller to i form af numre hidtil ikke udgivet eller opført.

Galleri WAS
Absalonsgade 21B, Vesterbro
12.4. klokken 18.00.

Besøg selskabets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA