x

Bogfinkevej drager på Danmarksturné

Bogfinkevej drager på Danmarksturné

Bogfinkevej skyder i dag, den 7. september, deres hidtil længste turné i gang i Grenaa. Se koncertdatoer nederst i artiklen. 

Det bliver et festligt efterår, når den aarhusianske raptrio Bogfinkevej sætter gang i tourbussen og drager på turné med 15 koncerter rundt i det danske land. Med de tre ildsjæle i front er der garanteret en fest, der spilles op med et stort, velspillende liveband – så husk at sætte kryds i kaldenderen. 

Trioen, der spillede to udsolgte koncerter på Hotel Cecil og Radar i foråret, har efterhånden indtaget rollen som repræsentanter for den aarhusianske ungdom, og med de to seneste singler, "Ualmindelig" og "Ikaros", sætter de kurs mod skyerne. 

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Ny musikvideo fra Bogfinkevej

Bag trioen gemmer sig Søren Karim Bech, Lau Gad og Mads Horsdal, der sidste år udgav deres debut-ep Helt Stil. På CV'et kan gruppen allerede nævne koncerter på henholdsvis Spot Festival, Smukfest, Distortion samt Roskilde, hvor GAFFA kvitterede for sidstnævnte koncert med fire ud af seks stjerner. Bogfinkevej vil blandt andet være at høre på den nye Horsens-festival Wall of Sound, der løber af stablen denne weekend. 

LÆS OGSÅ: Wall of Sound: Klar med det endelige program

Bogfinkevej kan i efteråret opleves følgende steder:

07.09. Pavillonen, Grenaa
08.09. Wall of Sound festival, Horsens
14.09. Loppen, København
15.09. Klaverfabrikken, Hillerød
21.09. Kansas City, Odense
22.09. Paletten, Viborg 
28.09. Tapperiet, Køge
29.09. 1000fryd, Aalborg
19.10. Templet, Lyngby
20.10. Urt, Thisted
25.10. Kulturwerkstatt Kühlhaus
26.10. Sønderborg Hus
27.10. Nygade Huset, Aabenraa
02.11. Kulturforening, Hald Ege
03.11. Radar, Aarhus

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA