x

Nyt U2

Nyt U2

U2 er på vej med nyt greatest hits-album, opfølgeren til 1998’s "Best Of U2 1980-90". Det er denne opsamling, U2 arbejder på nye sange til for tiden. U2’s producer Daniel Lanois udtaler, at albummet nok bliver krydret med en ny sang eller to.

Det nye album kommer til at dreje sig om tiden mellem 91’s "Achtung Baby" og 2000’s "All That You Can’t Behind" og kommer også til at indeholde "Hold Me, Kiss Me, Thrill Me, Kill Me" fra "Batman Forever"-soundtracket, "Miss Sarajevo" fra det fiktive Passengers-soundtrack og U2’s coverversion af Mac Gayden og Buzz Casons 1967-hit "Everlasting Love" fra 1999's "Forces Of Nature"-soundtrack.

"Everlasting Love" var også at finde på cd 2 på "Best Of U2 1980-90". Cd 2’en var en limited edition-cd med b-sider fra 80’erne; denne gang er det kun en enkelt cd, da U2 ikke lavede så meget ekstra materiale i det forgangne årti som i 80’erne, udtaler en talsmand fra gruppens pladeselskab.

Selvsamme talsmand siger også, at hvis U2’s nuværende indspilningsproces er meget produktiv, kan det være, at det er startskuddet til et nyt album. Det nye opsamlingsalbum vil være at finde i julehandlen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA