x

Jay Rock giver koncert i Danmark for første gang

Jay Rock giver koncert i Danmark for første gang

Pumpehuset i København får besøg af hiphop i verdensklasse. Vær med, når den amerikanske rapper Jay Rock giver sin første danske koncert.

Torsdag den 7. februar kommer til at stå i hiphoppens tegn, når West Coast-rapperen fra Top Dawg Entertainment-slænget indtager København. Pumpehuset vil danne rammerne for rapperens danske debut, der bliver fyldt med hårdkogt lyrik omhandlende ghetto-livet og kriminalitet.  

Jay Rock, med det borgerlige navn Johnny Reed McKinzie, Jr., var i 2016 ude for en næsten fatal motorcykelullykke, der frarøvede rapperen sin musikalske inspiration og efterlod ham med en svær depression. I juni kom han dog stærkt tilbage med sit tredje studiealbum Redemption, hvor rapperen blandt andet italesætter ulykken og sin efterfølgende bedring. GAFFA belønnede albummet med hele fem stjerner, hvor Redemption ifølge anmelderen er et album, "der i den grad cementerer den erfarne westcoast-rappers talent.

LÆS OGSÅ: Kendrick Lamar springer ud som skuespiller

Siden debutalbummet Follow Me Home fra 2011 har Jay Rock som den første signing på Top Dawg Entertainment været med til at bane vejen for verdensstjerner som Kendrick Lamar, Schoolboy Q og Ab-Soul. Den 32-årige rapper startede hårdt ud med et debutalbum med gæsteoptrædener fra blandt andet Lil Wayne, will.i.am og Tech N9ne, der blot understreger Jay Rocks stjernespækkede kaliber. 

Billetsalget starter torsdag den 13. september klokken 10. 

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

Jay Rock er aktuel med singlen "Rotation 112th" fra sit seneste album:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA