x

To nye vanvittige Guns N' Roses-historier dukker op

To nye vanvittige Guns N' Roses-historier dukker op

Det rapporteres nu på websiden Therockradio.com, at det sagnomspundne album "Chinese Democracy" nu er færdigindspillet og afleveret til pladeselskabet Geffen.

Samme side kunne tidligere på ugen fortælle, at Axl havde spillet seks sange for branchefolk til et arrangement, hvor det samtidig blev offentliggjort at Guns N' Roses nu håndteres af det samme management-bureau, der arbejder for Eagles, Van Halen og Stone Temple Pilots.

Siden krediterer kilder på pladeselskabet for informationen om færdiggørelsen af albummet, men vi har nu ventet så længe, at vi ikke tager noget for givet, før vi selv sidder med en kopi af pladen i hænderne.

Den anden historie er dog mindst lige så underlig/usandsynlig, og den går på, at Guns N' Roses skulle være involveret i et reality tv-projekt omkring indspilningerne til deres kommende plade.

I følge AllYourTV.com skulle en stor "musik-orienteret tv-kanal" i både 2006 og 2007 have lavet en række intime interviews med Axl Rose om indspilningerne, der skal kombineres med optagelser af optakten til udgivelsen og en kommende turné.

Ifølge en kilde er de to parter tæt på en aftale uden dog at have skrevet under på noget.

Det lyder alt sammen ret fantastisk, men lige præcis underligt nok til, at det formodentlig er rigtigt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA