Kate Bush udgiver sin første bog

Kate Bush udgiver sin første bog

Til december udgiver popmusikkens førstedame, Kate Bush, en bog fyldt med udvalgte sangtekster samt en introduktion af Cloud Atlas-forfatteren David Mitchell. 

Hvis man er i tvivl om, hvad man skal ønske sig til jul, kommer Kate Bush til undsætning, idet hun lancerer en ny bog op til jul. Bogen, der hedder How To Be Invisible: Selected Lyrics, udkommer den 6. december, via forlaget Faber, og Kate Bush har selv arrangeret samlingen af udvalgte sangtekster. 

Den anerkendte forfatter David Mitchell, der er sat til at skrive bogens introduktion, har udtalt sig om sangerindens vedvarende kreative indflydelse i en pressemeddelelse: "For millioner vis af mennesker over hele verden er Kate Bush mere end blot endnu en singer-songwriter: hun er en skaber af musikalske følgesvende, der bliver hos dig igennem hele livet. Et paradoks ved hende er, at mens hendes sangtekster er uforbeholdent idiosynkratiske, vækker de samitidig også universale følelser".

LÆS OGSÅ: Kate Bush fylder 60 – her er hendes historie

Den ikoniske sangerinde kunne tidligere på året fejre sin 60 års fødselsdag, og i år rundede hendes debutsingle og hitnummer "Wuthering Heights" også 40 år, hvilket dedikerede fans over hele verden markerede ved at genskabe den tilhørende musikvideo.  

Med et internationalt gennembrud i en alder af 19 år er den britiske sangerinde kåret til at være musikverdenens tredje mest indflydelsesrige kvinde. 

LÆS OGSÅ: Eros Ramazzotti vender tilbage til Danmark


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA