x

Vandt du Pop Revo-billetter?

Vandt du Pop Revo-billetter?

Pop Revo afvikler i år deres festival 2.-3. maj på Studenterhus Århus, og som altid er det festivalens erklærede mål at sætte fokus på musik, der ellers ikke ville have nydt så stor opmærksomhed, som den fortjener.

Blandt de offentliggjorte navne finder man blandt andet El Perro Del Mar, Efterklang, 18th Dye, Speaker Bite Me, White Magic, Frightened Rabbit, Larsen & Furious Jane samt Xiu Xiu.

Xiu Xius første album, "Knife Play", er blevet beskrevet af Pitchfork Magazine som værende et album ”for de sindssyge, de syge, de selvmorderiske og de døende”.

Den beskrivelse går hånd i hånd med en skarp og veldefineret sans for humor, postpunkens kant og blodtørst efter melodi samt en bred appel, der har gjort Xiu Xiu til et af de bedst anmeldte bands inden for alternativ rock i dette årti.

Bandet kan sammen med ti andre oplevelse til Pop Revo-festivalen i begyndelsen af maj i Århus, og her på GAFFA har du mulighed for enten at vinde partout-billetter til festivalen eller et eksemplar af det seneste Frightened Rabbit-album "The Midnight Organ Fight".

Det rigtige svar på spørgsmålet "Hvilket svensk navn var hovednavn til Pop Revo 2007" var Jens Lekman.

De heldige vindere blev:

David Andersen
8000 Århus C.

Mette Sloth
8200 Århus N.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA