x

Kurt Vile på trapperne med nyt album

Kurt Vile på trapperne med nyt album

Kongen af amerikansk slackerrock, Kurt Vile, har netop annonceret, at et kommende album snart vil se dagens lys. 

Bottle It In er titlen på den amerikanske sangers kommende album, som vil lande i pladebutikkerne den 12. oktober og er indspillet i samarbejde med Kurt Viles band The Violators. Åbningsnummeret "Loading Zones" kan allerede høres nu, og andensinglen "Bassackwards" er netop også blevet offentliggjort, giv den et lyt nederst i artiklen.

Albummet har været hele to år undervejs og er blevet indspillet i en række forskellige studier i USA. Det seneste soloalbum fra Vile stammer fra 2015, b'lieve I'm goin down.... I 2017 udgav han albummet Lotta Sea Lice i samarbejde med Courtney Barnett. Førstnævnte et album, som høstede fem flotte stjerner fra GAFFAs anmelder. 

LÆS OGSÅ: Lidt for magelig sofahygge fra slackerparret

Numrene på albummet omhandler temaer, som har været helt centrale i Kurt Viles liv de seneste par år. Herunder bandmedlemmer, musikalske helte og ikke mindst familie og venner. I en officiel pressemeddelelse fortæller Kurt Vile således om sangteksterne: "Det er som det øjeblik på flyet, når du er på vej et sted hen, og hvor du er fyldt med panik. Når du er bange for at dø, er det der, du ønsker, folk ved, at du elsker dem". 

Med årene har Kurt Vile udviklet sig til en af USAs mest markante sangskrivere og guitarister. Han er kendt for sin uhøjtidelige stil, men også for sin rørende sangskrivning og kærlighed til klassisk amerikansk rock. Den 16. oktober har danskerne fornøjelsen af Kurt Vile, når han giver koncert i Store Vega med sit band The Violators. Koncerten er udsolgt.

Trackliste:
1. Loading Zones
2. Hysteria
3. Yeah Bones 
4. Bassackwards
5. One Trick Ponies
6. Rollin With The Flow (Charlie Rich cover)
7. Check Baby
8. Bottle It In
9. Mutinies
10. Come Again 
11. Cold Was The Wind
12. Skinny Mini 
13. (bottle back)

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA