x

Jack White deler trailer for koncertfilm


Jack White har annonceret, at en ny koncertfilm og live-ep snart er på vej. Se en trailer til koncertfilmen øverst i artiklen.

Koncertfilmen, Jack White: Kneeling at the Anthem D.C, vil blive udgivet den 20. september (eksklusivt på Amazon). Videoen er filmet i Washington D.C. i kølvandet på Whites seneste album, Boarding House Reach, der udkom tidligere på året. Filmen vil vise optagelser af Jack White på scenen samt ude i Washington D.C.s gader, hvor han udforsker hovedstadens seværdigheder. Herudover ser man også den 43-årige amerikaner overraske nogle studerende ved Woodrow Wilson High School. 

Udover koncertfilmen vil en live-ep se dagens lys – også den 20. september. Optagelser, som stammer fra showet i The Anthem, koncertsalen i Washington D.C. Se den fulde trackliste nederst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: 15 finurlige facts om Jack White

I år var White en del af festivalsplakaten på Tinderbox. En koncert, som GAFFA kvitterede for med fire stjerner og rosende ord: "Det er muligvis rigtigt, hvad nogle rockguitar-aficionados påstår, at White mere tænker end føler sin musik. For mig var hans og bandets koncert tæt på en spirituel oplevelse i en kirke formet som en rørforstærker". 

Jack White har en lang og imponerende bagkatalog bag sig. I 1999 albumdebuterede han med The White Stripes, og siden er det blevet til en lang række albums både med The White Stripes, Raconteurs og Dead Weather samt tre soloalbums. 

Jack White: Kneeling at the Anthem D.C. EP:
1. Corporation (Live)
2. Over and Over and Over (Live)
3. Blunderbuss (Live)
4. Ice Station Zebra (Live)
5. Connected by Love (Live)
6. Icky Thump (Live)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA