x

Minidokumentar: Kom med på tur i Claras univers

Minidokumentar: Kom med på tur i Claras univers

Clara er en del af den danske musikscenes nye fremadstormende pop-kuld. Prisen for de høje karriereambitioner er hårdt arbejde, men det ved den unge jyde allerede. Se første del af minidokumentaren nedenfor, der inviterer dig med i hendes hverdag – og en tur forbi McDonalds. 

Clara er aktuel med debutalbummet August Eighteen, og har siden udgivelsen mærket en stigende opmærksomhed fra omverdenen. Hendes sange streamer, og hun hører ofte sin egen stemme i radioen. Veninderne er begejstrede, alt imens Clara selv forsøger at forholde sig ydmygt til det hele.

Der er ellers noget at være stolt af. Den 18-årige musiker med den modne stemme har også formået at imponere de danske anmeldere, der kalder hende et popmusikalsk stortalent. Ved siden af musikken har Clara en deltidsstilling som Aarhus-pige på vej ind i de voksnes rækker, men hun husker at gribe muligheden for at fjolle rundt med veninderne når den viser sig.

gallery_large

Udgivelsen af albummet og de rosende ord får hende ikke til at miste jordforbindelse, fordi hun ved, at det kræver benhård disciplin at komme langt med musikken. Vejen til succes er brolagt med commitment, og intet kommer gratis – heller ikke cheeseburgere.

Hør hele Claras debutalbum HER


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA