x

Rørende ord fra Mac Millers bedstemor

Rørende ord fra Mac Millers bedstemor

Under en offentlig mindeceremoni for Mac Miller i aftes fik den populære rapper – foruden et hav af roser og gaver fra fans – et par sidste ord med på vejen fra sin bedstemor.

Tusindvis af Mac Miller-fans var i aftes samlet for at mindes Pittsburgh-rapperen, der, på tragisk vis, blev erklæret død for en lille uge siden i en alder af bare 26 år, efter en formodet overdosis. Mindeceremonien fandt sted i parken Blue Slide Park, hvis navn lagde titel til Millers debutalbum fra 2011.

LÆS OGSÅ: Ariana Grande mindes Mac Miller

Stearinlys, blomster og håndskrevne beskeder satte scenen for fansenes afsked med den populære rapper. Til stede var også Millers bedstemor, der, dybt berørt af situationen, ikke kunne dy sig for at tage mikrofonen og takke de mange fremmødte fans:

"Han elsker jer allesammen, han elsker Pittsburgh og alt det, I har gjort for ham", lød det fra Millers bedstemor, ifølge Pitchfork.

Det er dog ikke blot fans, der har udtrykt sorg over Millers alt for tidlige bortgang. Også et hav af amerikanske stjerner har i løbet af ugen sendt kondolencer og kærlige ord mod Miller og hans efterladte. Heriblandt kollegerne Chance The Rapper, Snoop Dogg og ikke mindst ekskæresten Ariana Grande.

LÆS OGSÅ: Stjerner mindes Mac Miller på de sociale medier

Se eller gense "Frick Park Market" fra Blue Slide Park:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA