x

The Smashing Pumpkins annoncerer nyt album

The Smashing Pumpkins annoncerer nyt album

Glædelige nyheder til alle Smashing Pumpkins-fans! Bandet har annonceret, at de er på trapperne med et nyt album. Herudover har de netop også smidt den nyeste single "Silvery Sometimes (Ghosts)" på gaden – lyt til den nederst i artiklen. 

Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No er den lange titel på rockbandets kommende og tiende album, som vil lande i landets pladebutikker den 16. november. 

Den 7. juni udgav bandet singlen "Solara", som er bandets første materiale i 18 år, hvor orginalmedlemmerne Billy Corgan, James Iha og Jimmy Chamberlin er med på. Senere i år påbegynder de den europæiske del af deres Shiny and Oh So Bright Arena Tour, som er bandets første i næsten 20 år, hvor de tre grundlæggere Billy Corgan, James Iha og Jimmy Chamberlin er samlet. Guitaristen Jeff Schroeder, bassisten Jack Bates og keyboardspilleren Katie Cole vil også være en del af lineuppet. Originalmedlem og bassist D'arcy Wretzky er desværre ikke en del af genforeningen efter meget postyr internt imellem medlemmerne. Turnéen bringer ikke bandet til Danmark i denne omgang.

LÆS OGSÅ: The Smashing Pumpkins – Musikeren, der vil ind fra kulden

Gruppen albumdebuterede i 1991, og det seneste album stammer fra 2014, Monuments to an Elegy, et album som GAFFA kvitterede for med fire stjerner. 

Se heunder tracklisten til det kommende album:

01 Knights of Malta
02 Silvery Sometimes (Ghosts)
03 Travels
04 Solara
05 Alienation
06 Marchin’ On
07 With Sympathy
08 Seek And You Shall Destroy


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA