x

Live på Reffen: Oplev Chrono Haze og Sundays

Live på Reffen: Oplev Chrono Haze og Sundays

Torsdag den 20. september er det sidste mulighed for at opleve skøn livemusik fra talentfulde, upcoming navne - i denne omgang. Derfor har vi også lavet et særdeles fornemt program - så tag dine homies under armen.

Torsdag den 20. september fra klokken 19.00 kan du opleve de utroligt talentfulde navne Chrono Haze og Sundays. Vejret skulle eftersigende blive glimrende, så giv efter for sensomersolen og oplev to spirende og inspirerende acts, som du med stor sandsynlighed kommer til at høre mere til i fremtiden. Det foregår på Reffen, det nye street food marked i København, så der er rig mulighed for at kombinere en aften i musikkens tegn med nem aftensmad og en lillefredags bajer. 

CHRONO HAZE

Chrono Haze er et drømmende, sfærisk foretagende, der på nuværende tidspunkt har en enkelt ep The Essential i bagagen. Førstesinglen ”Happy to See” er en sjældent solid omgang fra så unge talenter, og deres gennemarbejdede, nærmest svævende lyd er uhyre formfuldendt.

Flankeret af de to guitarister Victor Siewertsen og Martin Borup brænder Signe Bilstrups stærke vokal effektivt igennem. Delikat og diskret på en måde, så man som lytter er nødt til at spidse ører og rette sin fulde opmærksomhed mod musikken. Der er en ungdommelig uskyld over projektet, der sikkert stadig er ved at finde sit ståsted, og man fornemmer et foretagende i udvikling og ikke mindst med masser af potentiale. 

Glæd dig til at opleve trioen live, når de bringer deres a-game til Reffen. 

SUNDAYS

i 2017 udgav Sundays debut-ep'en The Day Will Come, der var smækfyldt med velskrevne tekster og velklingende vokalharmonier. Sundays er nordisk melankoli i smuk indpakning med både håb og eftertænksomhed til lytteren. Gruppen er centreret omkring den aarhusianske sanger, sangskriver og akustiske guitarist Magnus Jacobsen, der har en fortid i det hedengangne rockforetagende Dance With Dirt.

Sundays er meget blødere, en slags melodisk folk-pop-rock præget af fremtrædende akustisk guitar, både finger- og akkordspil, flotte korpassager fra bassisten Marie, korte, fængende figurer på el-guitar og Magnus Jacobsens ret lyse og stærke, udtryksfulde vokal, som ofte gør brug af falset. Sangene er iørefaldende og ofte i midt-tempo, og i følge GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, så er er især ”Take it for My Love”, ”Carry Me” og ”Avalanche” fængende.

Sundays har på kort tid fået etableret en trofast fanskare, og du vil forstå hvorfor, når du har oplevet dem live.

Live på Reffen er en oplagt mulighed for at få en forsmag på weekenden – så hiv fat i dine venner og besøg Reffen nu på torsdag. Godt nok er efteråret om hjørnet, men musiklivet går ikke i hi af den grund. Vi garanterer en velspillet og musikalsk horisontudvidende aften!

Følg med i facebookeventet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA