x

AC/DC er i studiet

AC/DC er i studiet

Det er efterhånden otte år siden, AC/DC udgav albummet "Stiff Upper Lip", og selvom der i flere år har været rygter fremme om, at bandet har været i gang med at skrive nyt materiale og planlægge en verdensturné, så har det været svært at få konkrete udmeldinger fra bandet.

Men nu kommer der af bagveje en melding om, at bandet er i studiet. Det viser sig nemlig, at den amerikanske gruppe Supersuckers lige nu skriver på deres webside, at de har måttet udskyde arbejdet på deres kommende album, fordi deres producer Billy Bowers er optaget i øjeblikket. Men hvad har det så med de australske rockgiganter at gøre, spørger du måske?

Jamen, det ligger nemlig sådan, at Bowers også arbejder som tekniker for produceren Brendan O'Brien (Pearl Jam, Korn), og han er blevet nødt til at udskyde Supersuckers-projektet, fordi O'Brien har brug for hans hjælp til at indspille den kommende AC/DC-plade.

Det vælger vi at tage som en ret sikker indikation på, at Young-brødrene nu endelig er i gang med at lægge en stribe stramme riff på bånd, så de sammen med Brian Johnson og resten af bandet kan få udformet en ny klassiker fra det efterhånden 35 år gamle band.

Besøg Supersuckers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA