x

Vanvittig syret musikvideo fra John Grant


Et LSD-trip er næsten en fattig beskrivelse af musikvideoen til John Grants nye single "He's Got His Mothers Hips". Se selv her.

Det ene øjeblik er han smeltende ost, det næste en lavalampe. Den nye musikvideo til John Grants single "He's Got His Mothers Hips" er i sandhed en syret oplevelse, der kan kandidere til årets musikvideo. En hynotiserende og psykedelisk sammensmeltning af 13 forskellige animatorers arbejde, lige dele rig på detaljer og absurditet.

LÆS OGSÅ: The Weeknd og Daft Punk sagsøges for plagiat

Singlen "He's Got His Mothers Hips" er fra John Grants kommende album Love Is Magic, som udkommer den 12. oktober. Forståeligt nok stjæler musikvideoen dog meget af opmærksomheden. Den er skabt af Casey Redmond og Ewan Jones Morris i samarbejde med 12 øvrige animatorer. Redmond og Morris udtaler følgende om videoen:

"Jeg syntes bare, det var tid til endnu en Peter Gabriel "Sledgehammer"-video, og John var klar på den. Til dette disco-inspirerede nummer besluttede vi os for at samle de mest "hard-partying" animatorer, vi kendte, og det her var resultatet."

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey annoncerer ny single og album

Love Is Magic er den amerikanske singer-songwriters fjerde album og det mest elektroniske i rækken. Ifølge Grant selv er sangenes tekster meget vigtige. Teksternes inspiration stemmer meget godt overens med det visuelle udtryk i denne musikvideo, for som Grant fortæller:

"Teksterne er bare snapshots af hverdagslivet, hvor enhver form for forfærdelig eller hysterisk morsom begivenhed, man kan forstille sig, bliver blandet med det gængse, hvilket resulterer livets absurditet og skønhed."

Som en af musikvideoens skabere nævner, minder videoen om Peter Gabriels "Sledgehammer"-musikvideo, som du kan se her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA