x

David Lynch og Angelo Badalamenti udgiver fælles album

 David Lynch og Angelo Badalamenti udgiver fælles album

Nu er der guf til alle fans af kult tv-serien Twin Peaks. Filminstruktøren David Lynch og komponisten Angelo Badalamenti er gået sammen om et fællesalbum.

Albummet vil få titlen Thought Gang og er sat til udgivelse den 2. november. Første nummer fra albummet er allerede sluppet. Lyt til "Woodcutters from Fiery Ships" nederst i artiklen.

Alle numrene blev indspillet for over 20 år siden – en ren tidskapsel fra 90'erne. Til albummet vil der en være en video instrueret af Lynch, som vil få premiere under Festival of Disruption i midten af oktober i Los Angeles. 

Lynch fortæller følgende om optagelserne på albummet: "Jeg ville fortælle musikerne en masse ting, og så ville de spille henover det. Det var dem, som fangede stemningen og malede et billede med deres instrumenter og talent". Udover Badalamenti og Lynch vil bassisten Reggie Hamilton også medvirke på albummet. 

LÆS OGSÅ: Hør David Lynch remixe Agnes Obel

Det jazzede sideprojekt Thought Gang udviklede sig i kølevandet af Twin Peaks, hvis anden sæson løb over stablen i 1991. Projektet har været flere årtier undervejs og kaster lys på det lange og kreative samarbejde, som de to herrer har haft. Alle optagelser stammer tilbage fra 1991-1993, men flere af numrene ser altså først nu dagens lys efter over 20 år. Følgende numre  allerede været udgivet i starten af 90'erne på tværs af forskellige projekter – herunder "A Real Indication" og "The Black Dog Runs at Night", som var en del af Fire Walk With Me-soundtracket. "Frank 2000", "Summer Night Noise" og en alternativ instrumental version af “Logic and Common Sense" dukkede op i sidste års Twin Peaks - The Return

Den fulde trackliste: 

01. Stalin Revisited
02. Logic and Common Sense
03. One Dog Bark
04. Woodcutters from Fiery Ships
05. A Real Indication
06. Jack Paints It Red
07. A Meaningless Conversation
08. Frank 2000 Prelude
09. Multi-Tempo Wind Boogie
10. The Black Dog Runs at Night
11. Frank 2000
12. Summer Night Noise

Lyt herunder til første udspil – "Woodcutters from Fiery Ships": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA