x

GAFFA tilbyder Busdriver-billetter

GAFFA tilbyder Busdriver-billetter

Er du GAFFA Mobil-kunde eller medlem af Klub GAFFA, får du i løbet af i dag to chancen for at vinde billetter til Busdriver-koncerten på VoxHall på onsdag. GAFFA har nemlig fået fat i et begrænset antal billetter til koncerten, som uddeles efter først-til-mølle-princippet via sms og mail.

Du kan stadig nå at få billetter, selvom du ikke er medlem endnu. Hvis du opretter dig enten hos Klub GAFFA eller GAFFA Mobil, så får du straks adgang til medlemsfordelene – og derfor deltagelse i konkurrencen. Hvis du opretter dig i dag, har du billetterne i morgen.

Der er to billetter til hver medlem eller abonnement.

Den amerikanske rapper Regan Farquhar, også kendt som Busdriver, har rappet siden har har 9 år. Som 15-årig udgav han sammen med bandet 4/29 sit første album, og op gennem årene har han deltaget i et utal af samarbejder på plade og live.

Hans solo-debut "Memoires of the Elephant Man" kom i 2001 og står i stor modsætning til den ellers så kendte westcoast-rap. Det er mere et intellektuelt og humoristisk præg over Busdrivers tekster og musik. Samtidig med at han er et uhyre underholdende bekendtskab, er der godter og udfordringer at hente i hans udfordrende og til tider forvirrende stil, som han viser det på seneste album "RoadKillOvercoat" (2007).

Hvor han tidligt i karrieren stod på et lo-fi-univers, er der også med tiden kommet mere saft og kraft over produktionerne. I øvrigt arbejder Farquhar på et nyt album.

Koncerten på VoxHall er hans eneste i Danmark i denne omgang.

Busdriver på MySpace

GAFFA Mobil

Klub GAFFA


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA