x

Snoop Dogg langer ud efter Kanye West efter Trump-support

Snoop Dogg langer ud efter Kanye West efter Trump-support

Kanye West er for tiden langt fra populær hos rapkollegaen Snoop Dogg, der ikke kan affinde sig med rapperens lovprisning af Trump.

Snoop har op til flere gange gjort det klart, at han ikke er tilhænger af Trump. I en række sange og musikvideoer har stjernerapperen sendt massiv kritik i præsidentens retning. I 2017 delte han ligefrem et alternativt cover-design for sin ep Make American Crip Again, der viste rapperen stående forenden af en livløs krop viklet ind i det amerikanske flag med mærkatet "Trump" om tåen.

LÆS OGSÅ: Trump efter spøg-og-skæmt-pistolskud i ny Snoop Dogg-video: Han burde sendes i fængsel

Det er dog ikke kun Trump, som musikeren langer ud efter – også Kanye West ser nu ud til at være kommet på hadelisten. Dette fordi West op til flere gange har talt rosende om den amerikanske præsident, beretter NME.

Forleden hev Sirius XM-radiopræsentanten DJ Suss One Snopp Dogg i studiet til en snak, der hurtigt styrede mod Kanye West og hans politik. Et klip fra interviewet er netop landet i æteren. Her ser man en oprevet Snoopy, der ikke er bleg for at dele fucks ud. Foruden at disse rapperkollegaens politiske overbevisning beskylder Dogg alle Trump-tilgængere for at være racister.

LÆS OGSÅ: Snoop Dogg om Kanye West i morsomme videoer: "What the fuck is he on?"

Det fulde interview kan ses på YouTube fra på søndag, den 23. september.

Se klippet her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA