x

Maroon 5 gæster Super Bowls half time-show

Maroon 5 gæster Super Bowls half time-show

Maroon 5 indtager ifølge flere kilder den eftertragtede scene til næste års Super Bowl half time-show den 3. februar.

Det skriver blandt andre NME, Billboard og endda den officielle Wikipedia-artikel over Super Bowl half time-shows – selvom rygtet ikke er blevet bekræftet fra bandet eller arrangørerne, NFL. Sidstnævnte har derimod udstedt en officiel udtalelse, hvor de skriver:

"Det er en Super Bowl-tradition at spekulere om de optrædende til Pepsi Halftime Show. Vi fortsætter arbejdet med Pepsi om vores planer, men vi har ikke nogen offentliggørelse om, hvad der vil blive endnu et episk show."

LÆS OGSÅ: Maroon 5 kommer til Danmark

Maroon 5 lægger vejen forbi Mølleparken i Aalborg til næste sommer, men ifølge frontmand Adam Levine er den helt store drøm dog at spille et half time-show til Super Bowl. Det fortalte han den amerikanske radiovært Howard Stern i et interview tilbage i 2015, hvor han sagde, at popgruppen enormt gerne vil indtage scenen. Det bliver muligvis en realitet i 2019, hvor Mercedes-Benz Stadium i Atlanta danner rammerne om Super Bowl LIII (53). 

Super Bowl ses årligt af over 100 millioner mennesker – alene i USA – og half time-showet er derfor en af de største scener at indtage rent tilskuermæssigt. Det kræver sin artist at spille for det enorme publikum til eventen, der ofte er mere show end koncert. De sidste to år har budt på stribevis af pophits fra Lady Gaga og Justin Timberlake i høj-energiske optrædener.

LÆS OGSÅ: GAFFA anbefaler: Weekendens 10 mest spændende koncerter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA