x

Robbie filmdebuterer

Robbie filmdebuterer

Dokumentarfilmen "Nobody Someday" om den musikalske sprællemand Robbie Williams får dansk premiere på torsdag klokken 24:00 i Imperial i København. Den engelske sanger og det tidligere Take That-medlem kan ses i et hudløst ærligt portræt af filmmanden Brian Hill.

Den storsælgende Robbie Williams kan opleves på sidste års turné, der blandt andet bragte ham til Roskilde Festival, hvor han på trods af humørsvingninger leverede en medrivende koncert. Det engelske magasin The Guardian skrev om filmen ved den engelske premiere: "Et gribende ærligt slagsmål med sprut, stoffer og klinisk sindssyge".

Filmen viser også paparazziernes jagt på forsidehistorien Robbie, og man kan blandt andet følge deres kamp for det rigtige billede, mens Robbie triller rundt med en fodbold på Kløvermarken i Hvidovre.

Filmen "Nobody Someday" vises kun på Nat Film Festivalen, og det sker med Danmarkspremieren den 11. april kl. 24:00 i Imperial i København, den 17. april kl. 14:00 i Øst For Paradis i Århus og den 18. april kl. 23:15 i Café Biografen i Odense.

Nærmere information og fuldt program fås på www.natfilm.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA