x

Pede B og Aarhus Jazz Orchestra på scenen sammen

Pede B og Aarhus Jazz Orchestra på scenen sammen

Tidligere på måneden blev Pede B og Aarhus Jazz Orchestra forenet på scenen sammen i smilets by. Nu gentager de succesen, hvor københaverne denne gang får muligheden for at se det umage makkerpar i en fin sammensmeltning. 

Bremen Teater præsenterer i samarbejde med Pede B og det 18-mand-store bigband koncertkonceptet "Lilla Røg" den 6. december. Rapperen og jazzmusikerne står på scenen sammen og freestyler og fortolker Pede Bs bagkatalog under ledelse af dirgent Nikolai Bøgelund. Ydermere bliver publikum præsenteret for en stor portion af freestyle-rap leveret på fineste vis af Pede B. 

Denne vinteraften kan du formentlig forvente at høre de store hits "Hun Vil Ha" og "Hveps I Et Glas" i helt nye versioner akkomponeret med trompeter og saxofoner – en unik koncertmulighed, som du bestemt ikke bør gå glip af. 

LÆS OGSÅ: Pede B møder Aarhus Jazz Orchestra – en horisontudvidende musikalsk fusion

Da samme koncertkoncept løb af stablen på det aarhusianske spilledsted Atlas tidligere på måneden, skrev GAFFAs anmelder således om samarbejdet: "Det er i sandhed en horisontudvidende musikalsk kombination, der sent vil glemmes. Det er i al sin enkelthed ganske spændende at blive udfordret som publikum, hvilket denne aften i særdeleshed var tilfældet. (...) Med bigbandet i baggrunden får Pede virkelig markeret sin skarpe tunge, der skyder fra sig som en ordkanon". 

Pede B har som den eneste vundet MCs Fight Night hele tre gange i henholdsvis 2005, 2007 og 2009. Den talentfulde rapper har mere 20 millioner streaminger alene på Spotify. Desuden er han for tiden aktuel med det nyeste og niende studiealbum Over Askeskyen 3 – og mon ikke et par af disse numre får sig en makeover på Bremen Teater til december? 

LÆS OGSÅ: Rimsmeden og beatsnedkeren

Billetsalget er netop skudt i gang. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA