Nyhed

BØRNS udsteder statement efter beskyldninger om seksuelt misbrug

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Efter flere online beskyldninger omkring seksuelt misbrug og aggressiv adfærd har singer-songwriter BØRNS nu besvaret de grove anklager med et statement på sociale medier:

”Jeg er både såret og vred over de foruroligende og falske påstande, der er blevet spredt de seneste dage på de sociale medier. Alle de forhold, jeg har haft har været lovlige og konsensuelle. De har endt abrupt, og det har selvfølgelig medført sårede følelser, men at nogen antyder noget som helst dybere end det er uansvarligt”.

Således skriver BØRNS, hvis rigtige navn lyder Garrett Clark Borns, på Instagram som reaktion på flere kvinders beskyldninger mod den amerikanske sanger.

LÆS OGSÅ: BØRNS - fra tryllekunstner til sanger 

NME beskriver, hvordan en Twitter-konto, der kalder sig selv @exposing_borns, har sporet og delt de forskellige anklager, som flere kvinder har rejst mod BØRNS. Kvinderne beskriver her flere rystende situationer, hvor sangeren både bliver omtalt som ”manipulator” og ”udnytter”.


Twitterbrugeren @kaliforxnia postede følgende anklagende historie: ”Jeg havde forventet en bar, men jeg endte op hjemme hos ham. Da alting skete gik jeg på badeværelset og begyndte at bløde. Jeg var fuldstændig chokeret over blodet og begyndte at samle mig, mens det gik op for mig, hvad der lige var sket. Jeg beskyldte mig selv for den aften, fordi jeg ikke sagde nej, også selvom jeg var beruset”.

En anden anklage er angiveligt skrevet af 19-årige Mathilda, som påstår, at hun og Borns har chattet sammen online. Hendes post lød: ”Han ønskede aldrig at blive for dyb eller personlig. Kun spørge efter nøgenbilleder. Hvis jeg ikke sendte ham nogle, så ville han undgå mig i dagevis. Jeg kunne ikke lide den måde, han ville have sex med mig på. Meget ubehageligt”. Hertil beskriver hun yderligere, hvordan hun blot udgjorde en lille marionetdukke i hans spil. 

 


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af BØRNS (@bornsmusic) den

 


ANNONCE