x

VIDEOPREMIERE: Hitmageren Lauv i smuk duet med Julia Michaels


Hitmageren LAUV har netop smidt den nye single "There's No Way" feat. Julia Michaels på gaden. I denne anledning holder GAFFA premiere på den smukke musikvideo. Se den ovenfor. 

I løbet af sommeren har du angiveligt hørt hittet "I Like Me Better" én gang eller to. Nummeret steg hurtigt til tops på hitlisterne verden over og blev en solid genganger på radiokanalerne. Nu er singer-songwriteren klar med sin nye single "There's No Way", hvor han synger duet med den 24-årige sangerinde og sangskriver Julia Michaels. Et nummer, som der med stor sandsynlighed kunne blive det næste store hit fra Lauv. 

Kærlighedsnummeret omhandler den stærke og helt særlige gnist, som kan blive tændt mellem to mennesker. I det smukke nummer har Lauv sat sig foran klaveret og fået selskab af Julia Michaels' feminine vokal. I musikvideoen ser man de to musikere stå på scenen sammen og efterfølgende fejre deres optræden med drinks i backstagelokalet. De romantiske følelser strømmer gennem skærmen, inden deres respektive kærester dukker op og afbryder den kærlige fortælling.  

LÆS OGSÅ: Interview med hitmageren Lauv: En moderne singer-songwriter

23-årige Lauv har allerede opnået stor international succes med flere millioner streaminger. Den amerikanske singer-songwriter slog for alvor igennem sidste år med "I Like Me Better". Sangen, som i skrivende stund har rundet en halv milliard streaminger på Spotify. Herudover har streaming-kongen også opnået flere millionstreaminger på albums-playlisten "I Met You When I Was 18". 

Tekstuniverset fra den unge singer-songwriter omhandler ofte romantik og har en vis melankoli over sig. I et tidligere interview med GAFFA har Lauv fortalt følgende om sit lydunivers og sangskrivning: "Det er svært for mig at beskrive min musik i genrer. Jeg voksede op flere forskellige steder og lyttede til så mange forskellige typer musik, som jeg føler påvirker min måde at skabe på. Det er svært for mig at skrive noget andet end mit eget liv og mine egne følelser, som jeg personligt har oplevet. Jeg kan lide at nedbryde de små øjeblikke og romantisere dem". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA