x

Ed Sheeran giver ekstrakoncert

Ed Sheeran giver ekstrakoncert

Efter stor interesse for Ed Sheerans største danske koncert nogensinde sættes der nu billetter i salg til endnu en koncert i Odense 27. juli

Annonceringen af koncerten med Ed Sheeran i Tusindårsskoven 28. juli blev mødt med en meget stor bevågenhed fra pressen og fra Ed Sheerans mange danske fans. Faktisk var der ifølge koncertarrangørerne Beatbox Entertainment og Down the Drain på kun 48 timer mere end 70.000 fans, der havde registreret interesse for koncerten på Facebook, og derfor begyndte arbejdet hurtigt med at få arrangeret en ekstrakoncert.
 
Der blev sat 43.000 billetter i salg til den allerede annoncerede koncert, men det antal kunne ikke tilfredsstille efterspørgslen, og der blev meldt udsolgt på en time. Derfor sættes det samme antal nu i salg til en ny koncert med Ed Sheeran. Billetsalget er allerede i gang.

LÆS OGSÅ: Sådan har GAFFA anmeldt Ed Sheerans danske koncerter

Siden sin albumdebut i 2011 – hvor han også gav sin første danske optræden, til GAFFA-Prisen – er Ed Sheeran blevet et af verdens mest efterspurgte livenavne. Han er lige nu i gang med sin komplet udsolgte turné i USA, hvor han samlet set kommer til at spille for over 3,3 millioner af fans, og han har endvidere annonceret sin første stadionturné i Sydafrika til foråret, hvor billetterne også er blevet revet væk på få minutter. 

Sheeran udsendte sit Grammy-vindende tredje studiealbum ÷ i marts sidste år, der også bragte den 27-årige sangskriver forbi Jyske Bank Boxen i Herning til en koncert, der var hele fem ud af seks stjerner værd, hvis du spurgte GAFFAs anmelder, der skrev om koncerten under overskriften "Alle elsker Ed!"

Videresalg af billetter

Koncertarrangørerne skriver: "Endnu engang står Ed Sheeran og hans hold i stærk opposition mod alle, der bruger sekundære billetsider til uetisk videresalg af billetter. I kampen mod det sekundære billetmarked, absurd høje priser og udnyttelse af fans bliver alle billetter derfor gjort personlige, hvilket betyder, at navnet på køberen bliver printet på billetten/billetterne. Ved indgangen skal navnet på billetten matche det medbragte foto-ID. Har billetkøberen købt billetter til flere personer, skal disse personer følges ind sammen med billetkøberen. Der kan også blive anmodet om at se bookingbekræftelse. 

Dette betyder: Når du køber billetter, vil dit navn blive printet på hver af billetterne.  Ved indgangen til koncerten vil dine ledsagere (max. 3) skulle følges ind med dig. Dette sætter en stopper for det sekundære marked og billethajer, der ellers kan sælge billetter videre til overpriser og udnytte fans. 

Arrangørerne opfordrer alle til kun at bruge de officielle billetudbydere listet på Edsheeran.com og minder om, at Viagogo IKKE er en officiel billetudbyder for denne turné. Som på 2018-stadionturnéen monitorerer arrangørerne salgstransaktioner for at identificere køb, der er i modstrid med de regler og vilkår som er opsat i forbindelse med salg af Ed Sheeran-billetter, og alle køb, der er i strid med disse regler og vilkår vil blive annulleret."

For mere om reglerne for køb og videresalg af Ed Sheeran-billetter – ticketmaster.dk
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA