x

Lil Waynes nye album er landet – Thomas Troelsen bag producerpulten

Lil Waynes nye album er landet – Thomas Troelsen bag producerpulten

Den amerikanske rapper afslørede tidligere på ugen, at det længeventede album Tha Carter V snart ville udkomme – og nu er det endelig landet! 

Albummet består af hele 23 tracks og har fået fint selskab af Kendrick Lamar, Travis Scott, Nicki Minaj, Snoop Dogg og afdøde XXXTentacion med flere. Derudover har den danske producer Thomas Troelsen også sat sit mærke på albummet. Thomas Troelsen har sammen med amerikaneren Ben Billions stået bag producerpulten til "Can't Be Broken" – track nummer seks på albummet. Et laid-back hiphop-nummer med velproducerede beats og skarpe rim. 

Den tidligere Private- og Superheroes-frontmand er ikke en ukendt mand blandt de store musikere i USA. Han har tidligere samarbejdet og produceret for store navne som Justin Bieber, Pitbull, Flo Rida, David Guetta og Alan Walker. 

LÆS OGSÅ: Eagles giver dansk koncert

Tha Carter V er Lil Waynes 12. studiealbum i rækken og del fem til Tha Carter-albumserien, hvor første del udkom for hele 14 år siden. Albummet har været undervejs de sidste fire-fem år og var oprindeligt sat til at blive udgivet i 2015, men blev udskudt i flere omgange. 

"Det er mange års arbejde, som du vil komme til at lytte til. Jeg håber at du vil nyde det, du behøver ikke at elske det, og du behøver ikke at kunne lide det, men jeg håber, at du vil nyde det" udtalte Lil Wayne i annoncerings-videoen, som blev smidt på YouTube i tirsdags.

Lyt herunder til albummet Tha Carter V


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA