x

Popstjernen Anne-Marie kommer til Danmark

Popstjernen Anne-Marie kommer til Danmark

Den 27-årige brite og stjerneskud Anne-Marie gæster landet til foråret, når hun drager ud på sin Europatour. 

Anne-Marie flyver i turbofart mod stjernerne, og til foråret har du chancen for at opleve hende live. Hun har tidligere samarbejdet med navne såsom Clean Bandit, Sean Paul og Rudimental og opvarmet for de store stjerner Ed Sheeran og Justin Bieber. Denne aften, den 13. maj er det dog hendes eget navn som står med fed, når hun vil stå på scenen i Amager Bio.

Det er fem år siden, at debutsinglen "Summer Girl" så dagens lys – og sidenhen er det kun gået en vej for den unge sangerinde, som i øvrigt er tidligere verdensmester i karate. I april 2018 udgav hun sit længeventede debutalbum Speak Your Mind. Anne-Marie er en vaskeægte streamingdronning, hvor flere numre fra debutalbummet allerede har opnået over 100 millioner afspilninger på Spotify. 

LÆS OGSÅ: Miss Mainstream

Sidste år var Anne-Marie en del af programmet til Smukfest. Her uddelte GAFFAs anmelder fire stjerner til popstjerneskuddet, og følgende ord om koncerten blev skrevet: "Selvom sceneshowet ikke er noget særligt, formår Anne-Marie at holde publikums fulde opmærksomhed alle 45 minutter. Der er både plads til de dansende og de sidende, og der er med andre ord plads til alle festivalgængernes tilstande på bøgescenerne denne tidlige fredag aften."

Der skal skråles med på "FRIENDS" og "2002", når Anne-Marie gæster Amager Bio til foråret. Billetsalget bliver skudt i gang den 5. oktober kl. 11.

LÆS OGSSÅ: Storsmilende Anne-Maries fortællende kærlighedssange suser i bøgetræerne
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA