x

Elton John annoncerer ekstrakoncert

Elton John annoncerer ekstrakoncert

Elton John annoncerer endnu en dansk koncert som en del af sin "Farewell Yellow Brick Road"-tour.

Koncerten vil foregå i Royal Arena den 6. juni, og billetsalget starter onsdag den 10. oktober kl. 10.00. Den første danske koncert i touren – som finder den 18. maj – blev udsolgt på kun 15 minutter, så det er en god idé at sidde klar, hvis man gør sig forhåbninger om en billet.

LÆS OGSÅ: Se den første trailer til den kommende Elton John-film

De to danske koncerter er blot en lille del af den enorme verdenstour, som den engelske sanger og pianist allerede er godt i gang med. Lige nu spiller den 71-årige sanger sine legendariske sange på amerikansk jord, men i løbet af "Farewell Yellow Brick Road"-touren vil Elton John spille over 300 koncerter på fem forskellige kontinenter.

Touren slutter i 2021, hvor den samtidig markerer afslutningen på et halvt århundrede på landevejen for en af popkulturens mest udholdende og ikoniske performers. Eltons nye sceneproduktion tager fans med på en musikalsk og særdeles visuel rejse, der strækker sig over en 50 år lang karriere med hits i stride strømme.

LÆS OGSÅ: Young Thug får selskab af Elton John på ny ep

Touren blev annonceret i New York i januar, hvor de første 76 koncerter omgående blev udsolgt. "Jeg vil gerne takke mine ekstraordinære fans for deres overvældende support gennem min karriere, og især deres interesse i at fejre min sidste 'Farewell Yellow Brick Road'-tour," sagde Elton John. "Jeg glæder mig så meget til at starte touren og til at se alle 'on the road'".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA