x

Copenhagen Records udvider

Copenhagen Records udvider

Den 1. maj åbner Copenhagen Music, der skal booke navne fra Copenhagen Records samt andre pladeselskaber. Indtil videre har det nye bookingselskab lavet aftale med: Caroline Henderson (billedet), debutanten Celina Ree, Hanne Boel, Mani Spinx og Marie Fisker.

Om det nye selskab udtaler Jakob Sørensen fra Copenhagen Records i en pressemeddelelse:

"Vi synes, det er tid til at udforske synergien mellem et pladeselskab og et bookingselskab nærmere. Vi har som så mange andre pladeselskaber tænkt tanken om booking i et stykke tid, men det var først, da vi fandt den rette mand til jobbet, at vi var klar til at gå i gang.

Vi er godt klar over, at vi har en del at bevise, både som et pladeselskab, der udvider forretningsområdet, men også fordi vi har valgt at ansætte Niels Lindgreen. Men vi har stor tiltro til Niels og deler mange af de idealer, han har omkring dansk musik."

Holdet bag Copenhagen Music er Christian Backman, Jakob Sørensen og Niels Lindgreen.

Niels Lindgreen vil komme til at stå for den daglige drift af selskabet. Han var i sin tid leder af et af Danmarks største og mest succesfulde danske bookingselskaber – Rock On, indtil dette selskab lukkede efter den berygtede Wig Wam-festivaltour.

copenhagenrecords.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA