x

Mariah Carey ude med følelsesladet single - album på vej

Mariah Carey ude med følelsesladet single - album på vej

Det er blot få uger siden, at Mariah Carey sidst udgav singlen "GTFO" – og nu er hun klar med endnu en. Lyt til r&b-balladen "With You" nederst i artiklen. 

Det følsomme, klaverdrevne nummer er et udspil fra det kommende Mariah Carey-album, som vil udkomme inden årets udgang. Popdronningen, som for tiden er i studiet, fortæller følgende om det kommende album: "Mine fans ønsker bare at høre mig udtrykke mig selv og tale og synge fra hjertet. Dele af albummet er muntert og sjovt, mens jeg på andre sange virkelig går dybt i forhold til det lyriske indhold. Der er et fint tværsnit til stede". 

Albummet, som endnu ikke har fået en titel og udgivelsesdato, er Careys 15. studiealbum i rækken. Det kommende album bliver efterfølgeren på den amerikanske sangerindes seneste album Me. I Am Mariah...the Elusive Chanteuse fra 2014. 

LÆS OGSÅ: Mariah Carey står frem om psykisk sygdom

Mariah Carey er en af de bedst sælgende kvindelige artister nogensinde, med over 200 millioner albums solgt til dato og indehaver af 18 amerikanske Billboard Hot 100 #1-singler.

År efter år til jul indtager Mariah Carey hitlisterne med "All I Want For Christmas Is You", og dette år bliver ingen undtagelse. Den 4. december har du muligheden for at høre nummeret live, når Mariah Carey giver julekoncert i Royal Arena – billetsalget er i fuld gang. Sidste gang popdivaen gav dansk koncert, var da hun besøgte Forum i København i 2016. GAFFAs anmelder kvitterede for koncerten med fire ud af seks stjerner. Læs hele anmeldelsen lige her.  

LÆS OGSÅ: Det synes publikum om Mariah Carey i Forum

Hør herunder den spritnye "With You" – et nummer, som Mariah Carey vil optræde live med til American Music Awards den 9. oktober. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA