x

Genforenes Nirvana i weekenden?

Genforenes Nirvana i weekenden?

Flere spekulationer om en mulig genforening af Nirvana er kommet på tale.

Foo Fighters er kommet med små hints om en eventuel Nirvana-genforening i weekenden, når Foo Fighters skal optræde under den amerikanske CalJam Festival, skriver NME.

For nylig postede bandet kryptiske indlæg på Twitter, som hinter om et muligt comeback. Den første kom, da bandet meddelte, at de vil vise den nye Joan Jett-dokumentar på festivalen. "Vi kan ikke vente! Hvad kunne vi ellers gemme i ærmerne?? Stay tuned" skriver Foo Fighters på deres Twitter-profil. Joan Jett var også med, da Nirvana lavede en "one-time performance" i 2014, da de blev udvalgt til en del af Rock and Roll Hall Of Fame.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Foo Fighters fremfører cover af "Molly's Lips" med Krist Novoselic

Andre hints kom også på banen, da Foo Fighters postede et videoklip fra den førnævnte koncert og skrev "This is a Jam" – et tweet, som senere blev retweetet fra Nirvanas officielle twitter-konto. Noget, som peger på en mulig genforening på CalJam Festival. Udover Foo Fighters, med de to tidligere Nirvana-medlemmer (Dave Grohl og Pat Smear), spiller Nirvanas tidligere bassist Kris Novoselic også på festivalen med sit band Giants In The Trees. 

Nirvana var aktive i perioden 1987 og indtil Kurt Cobains død i 1994. Trommeslageren Dave Grohl var medlem af bandet fra 1990-1994, mens Krist Novoselic var med fra start til slut. Guitaristen Pat Smear var blot med i et enkelt år i starten af 90'erne og spiller i dag som guitarist for Foo Fighters.

Se herunder de omtalte tweets: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA