Nyhed

Rub ADub-filmen får premiere på søndag

Stengades reggae-søndagsklub udgiver film med interviews, koncert- og studieoptagelser

Rub A'Dub-projektet, som er startet af Pharfar og Malachy, udgiver filmen med den mundrette titel: "6 Years of RubA'Dub Sundays – A Celebration of Reggae Music."

Filmen får premiere på den næste reggae-søndag, på søndag den 30. april, på Stengade.

Sammen med dokumentarisk, Andreas Rosforth, har Rub A'Dub-holdet komponeret en musikfilm med såvel koncertoptagelser, interviews og meget andet.


Projektet er baseret på seks års arbejde med Rub A'Dub Sundays og indeholder koncertoptagelser fra Stengade, hvor Horace Andy, Echo Minott og Mikael Rose har optrådt.

Man vil desuden kunne opleve både internationale og danske reggaestjerner i filmen - heriblandt Max Romeo, Horace Andy, King Kong, Ward 21, Johnny Clarke, Bitty Mclean og David Rodigan, samt optagelser fra Bikstok Røgsystems første liveoptræden og den nu afdøde reggaedronning Natasjas, desværre, sidste optræden på dansk grund.

Desuden har den danske reggae-producer Pharfar, eks-Bikstok, været en tur på Jamaica med Malachy i 2006, hvor en del af filmen er optaget.


Rub A'Dub udgiver den 21. april pladen, "Copenhagen On A Rub A'Dub Sunday", som indeholder 14 skæringer, der er optaget hhv. i København og på Jamaica med nye numre, som Pharfar har skrevet sammen med Rub A'Dub-gæsterne i løbet af en dag i studiet.


Efterfølgende rejser RubADub Crew på turne med filmen og besøger blandt andet Århus, Aalborg, Malmø, Gothenburg, Oslo, Bergen, Trondheim med flere.


Se uddrag fra filmen her

ANNONCE