x

Mere elektronisk og mere sangskriver til Spot

Mere elektronisk og mere sangskriver til Spot

Spot Festival har i år for vane at offenliggøre nye navne i små genre-klynger. Tidligere på ugen var det "hårde klodser" fra metalafdelingen og "blå rødder" fra moderne bluesbands.

I dag og i går kunne Spot Festival præsentere såvel en elektronisk klynge under navnet Electronic Music Aarhus (EMA) og en sangskriver-klynge med intime og ufiltrerede kunstnere.

Baggrunden for EMA er, at Århus gennem de senere år har genereret flere talenter på den elektroniske scene i byen. Der er et "nyskabende, kreativt kunstnermiljø", som beskrives i en pressemeddelelse fra Spot.

Under festivalen fylder EMA Filuren i Musikhuset Aarhus med et elektronisk program med ni kunstnere på én aften.

Det er kunstnere som Wäldchengarten (transcenderende electronica), Puzzleweasel (rave og junglescenen), Karsten Pflum (atmosfærisk, harmonisk og groovy trance), Morten Riis (elektroniske mislyde, også medlem af Beta Satan), og fem andre kunstnere.

I sangskriverdelen kunne Spot tilføje de fire nordiske sangerinder-sangskrivere Hafdis Huld, Nina Kinert, Maia Hirasawa samt Ingrid Olava.

Man kan også opleve kunstnere, der med en anden vinkel prøver en ny form af i deres musik. Mikael K. kendes som sangskriver i dansksprogede Klondyke. Mon ikke også de soulfulde drenge fra r&b-konstellationen The Benefits (billedet) vil stå for en semi-akustisk optræden, der vil kaste nyt lys over deres fængende popmelodier?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA