x

Vandt du Busta Rhymes?

Vandt du Busta Rhymes?

Veteran-rapperen Busta Rhymes gæster København på sin Europaturné i foråret. Nærmere betegnet Store Vega den 14. maj.

Busta Rhymes gæstede i december 2003 en udsolgt KB Hallen og i december 2006 kunne Busta Rhymes igen opleves i KB Hallen. Nu vender han så tilbage til Store Vega, kendt for lidt bedre lydforhold end KB Hallen, så der er lagt op til et brag af fest.

Den karismatiske rapper, med det borgerlige navn Trevor Tahiem Smith Jr., har optrådt med nogle af de største navne på den internationale scene, både fra den tunge hiphop-scene og populærkulturen. Listen tæller blandt andre: Dr. Dre, Notorious B.I.G., Jay-Z, Mariah Carey, Janet Jackson med flere. Desuden har han medvirket i flere film, heriblandt "Shaft" og "Finding Forrester".

Busta Rhymes begyndte sig rapkarriere i 1990 som en del af rapcrewet Leaders Of The New School. I 1996 udgav han soloalbummet "The Coming" og har med tiden udsendt i alt syv album, senest "The Big Bang" fra 2006. En plade, der gik direkte ind på førstepladsen på den amerikanske hitliste. Et nyt album med titlen "I'm Blessed", ventes på gaden i juni.

Rhymes har sit crew, Flipmode Squad, i ryggen, når han ruller ud med en humoristisk og festlig rap i hæsblæsende tempo. Blandt hans største hits er "Woo Ha!! Got You All In Check", "What’s It Gonna Be" (feat. Janet Jackson) og "I Know What You Want" (feat. Mariah Carey).

Du havde nu chancen for at være en af de heldige, der vinder ikke bare to billetter til Busta Rhymes-koncerten, men også et eksemplar af Busta Rhymes' 2006-album, det stadig yderst interessante "The Big Band". Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret – som mange faktisk svarede forkert på – var: 5 stjerner.

De heldige vindere, som har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!
Jonathan Rasch
4700 Næstved

Rikke Sindet
2500 Valby


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA