x

VIDEO: Kwamie Liv omgivet af mystik på natklub


Kwamie Liv giver fjerde smagsprøve på debutalbummet, der er lige på trapperne. Se den flotte musikvideo til singlen "New Boo".

Det længeventede debutalbum, Lovers That Come & Go er snart tilgængelig for alle Kwamie Liv-fans. Det kommer på gaden til november. Med singlen "New Boo", får du en lækker forsmag på, hvad der er i vente fra den dansk-zambiske sangerinde. Nummeret er mere clubbet end de seneste udspil, der var afdæmpede og bløde som smør.

I den animeret musikvideo befinder vi os i natklubbens neonglinsende mørke, hvor poles, silhuetter, mystik og sensuel energi er i højsædet. Videoen bliver akkompagneret af Kwamie Livs velkendte og stærke vokal og linjer såsom: "I've been working for the night. Just trying to survive". Videoen er instrueret af multiartisten Baby Duka. 

LÆS OGSÅ: Diskret overrumplende forløsning

Den nye single "New Boo" følger Kwamie Livs tre foregående "Follow My Heart", "Sweet Like Brandy" og "Blasé", hvor førstnævnte blev udnævnt til P3s Uundgåelige tilbage i juni. Tracks der viser, at vi godt kan begynde og glæde os til Lovers That Come & Go.

Kwamie Liv debuterede tilbage i 2014 med ep'en Lost In The Girl. Sidenhen har bådet ind- og udland fået øjnene op for den danske sangerinde, der dog stadig venter på sit store gennembrud. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA