x

Kim Larsen var i gang med erindringsbog – udkommer snart

Kim Larsen var i gang med erindringsbog – udkommer snart

I de sidste seks måneder før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog. Bogen er sat til at udkomme i starten af december – en oplagt julegaveidé til alle Kim Larsen-fans. 

Erindringsbogen er lavet i samarbejde med forfatteren Jens Andersen, der også har skrevet bogen Under Bjælken om Kronprins Frederik. I en pressemeddelelse fortæller Andersen:

– Hver gang sad Larsen klar hjemme i køkkenet i Odense med guitaren, smøgerne og kaffen inden for rækkevidde. Klar til at fortælle. Hver eneste gang sluttede han vores lange samtaler med en lille dramatisk cliffhanger, så jeg kunne glæde mig til næste gang. Jo, jo, en rigtig spillemand – og en djævleblændt god mundtlig fortæller. 

LÆS OGSÅ: UGENS HITLISTER: Larsen vinder over alle - undtagen to

Larsen er en mand, der ikke har levet et kedeligt liv, og alle danskerne kan nu få et unikt indblik i alle erindringerne og anekdoterne. Politikens Forlag oplyser at erindringsbogen vil skildre oplevelser helt fra Larsens barndom og op til gennembruddet med Gasolin' fortalt af Kim Larsen selv. Bogen er sat til at udkomme den 4. december.

Kim Larsens manager Jørn Jeppesen fortæller, at kemien mellem Andersen og Larsen var helt perfekt.

– Til det sidste ærgrede det Kim, at de ikke nåede at blive færdige med hele fortællingen, men nu færdiggøres bogen i den ånd, som har præget hele samarbejdet. Resten af historien håber både familien og jeg på, at Jens laver senere, afslutter Jørn Jeppesen. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA