Nyhed

Anton Grønholm ude med farverigt efterårshit

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Efterårets rusk i træer og sjæl er over os og dagene bliver kortere og mørkere. Det er med andre ord blevet tid til at finde frem til de rette tracks og stemninger, der kan ledsage og løfte sindet ind i efterårets mange toner. Anton Grønholm har netop udgivet singlen Ungt Blod, der med sin moody og laidback stemning, er et godt bud på et nummer der kan løsne op for din post-sommer blues.

Med sin jordnære lyrik, fængende melodi og en produktion der med sine frække gimmicks sidder lige i skabet, er Ungt Blod en single der fanger og fastholder lytteren fra start til slut. Sangen kan streames på en række Spotify playlister, herunder Nye Danske Hits  og Det’ dansk. Det’ hyggeligt. Du kan også tage et lyt lige her:


Ungt Blod er skrevet i samarbejde med Clara Sofie, der tilbage i 2011 hittede med sangen Når tiden står stille med Rune RK, og sangen er desuden produceret af en af tidens varmestenavne Ole Bjørn Sørensen, der har formået at udkrystallisere singlens magi til en fuldblodssingle.

gallery_large

Anton har rødder i singer-songwriter genren og er inspireret af den store dansksprogede guldalder i 80’erne (ingen nævnt, ingen glemt), såvel som af navne som Charlie Put, Taylor Swift og John Mayer. Tidligere i år har han udgivet de to singler Vent og Engel Uden Vinger, der sammen med Ungt Blod og to endnu ikke udgivet sange, vil være at finde på hans kommende 2. EP, som udkommer 30. november.

Besøg Anton på facebook og på instagram 


ANNONCE