x

Se Chance The Rapper gå undercover som chauffør for velgørenhed

Se Chance The Rapper gå undercover som chauffør for velgørenhed

Chance The Rapper har slået sig sammen med det amerikanske transportfirma Lyft og har kørt rundt i Chicago som undercover Lyft-chauffør og samlet uvidende fans op. Se den underholdende video nederst i artiklen.

Ud over sin karriere som rapper, producer, skuespiller og sangskriver lægger 25-årige Chancelor Jonathan Bennett, bedre kendt som Chance The Rapper, også mange kræfter i velgørende og humanitært arbejde. Derfor har den fremadstormende rapper nu teamet sig op med transportfirmaet Lyft for at samle penge ind til til det nye initiativ New Chance Fund, der har til formål at støtte det offentlige skolesystem i Chicago, Chance The Rappers hjemby.

Lyft, der groft kan sammenlignes med Uber, gør sig også meget i velgørende formål med deres Round Up & Donate-initiativ, som Chance The Rapper nu er blevet en del af ved at oprette New Chance-fonden. I denne forbindelse klædte den unge artist sig ud, kørte rundt i Chicago som en Lyft-chauffør og samlede uvidende passagerer op.

LÆS OGSÅ: Kanye West og Chance The Rapper afslører titel på fællesalbum

Blandt passagerene var der adskillige Chance The Rapper-fans, der ikke kunne genkende deres idol, selvom de snakkede om rap og den selv samme kunstner. I videoen udtaler en af Lyft-passagerene til sin chauffør: "Jeg ville elske at få chancen for at opleve Chance The Rapper live". 

Gennem adskillige køreture, hvor Chance gør meget grin med sig selv, afslører han til sidst sin identitet for hver passager og opfordrer dem til at støtte det velgørende formål. 

Tidligere på året rettede rapperen, der selv er født og opvokset i Chicago, sin opmærksomhed mod mental sundhed, idet han donerede en million amerikanske dollars til at forbedre det psykiatriske system i hjembyen. 

LÆS OGSÅ: Rappere er de nye rockstjerner

Se Chance The Rapper som undercover-chauffør her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA