x

VIDEO: Mumford & Sons optræder i Londons gader


"Guiding Light" er den første single fra Mumford & Sons' kommende studiealbum, der udkommer den 16. november. Se musikvideoen ovenfor. 

Som opvarmning for deres fjerde studiealbum, Delta, har det britiske folk-rockband netop udgivet en musikvideo for "Guiding Light". 

Musikvideoen præsenterer folk-kvartetten i et sort og hvidt udspil, hvor de spiller nummeret live for fans foran kunstmuseet Tate Modern i London. I forlængelse af optagelserne af musikvideoen spillede bandet også deres hitnumre "Little Lion Man" og "I Will Wait" for de fremmødte fans. 

LÆS OGSÅ: Mumford & Sons møder hård kritik fra fans

– Det har altid været det nummer, jeg syntes, vi skulle starte med. Jeg synes, det spreder dens arme meget bredt og byder lytteren indenfor. Jeg er meget stolt over, at det var den først sang, folk hørte fra albummet, fortæller gruppens guitarist Winston Marshall til GAFFA. 

Med deres seneste album Wilder Mind fra 2016 lagde medlemmerne fra Mumford & Sons deres traditionelle folk-instrumenter på hylden, hvilket kom bag på en lang række fans. Instrumenterne og den velkendte banjo er dog tilbage i "Guiding Light" og det kommende album, Delta, vil både omfavne gruppens traditionelle og mere elektroniske musik. 

– Hvis du ikke bemærkede banjoen på ”Guiding Light”, bliver jeg meget glad, svarer Marshall, da GAFFA spørger ind til banjoens rolle på det nye album. – Min store personlige ambition med dette album var at bruge banjoen uden at få det til at lyde som en banjo. Jeg ønskede ikke, at folk blot skulle tænkte ”Ah, der har vi banjoen”.

LÆS OGSÅ: Mumford & Sons: Vi bliver sammen som band for altid

Mumford & Sons' tredje album Wilder Mind blev belønnet med fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev følgende om gruppens mere moderne udtryk: "for Mumford & Sons lyder det som et skridt i den helt rigtige kunstneriske retning". 

Mumford & Sons spiller i Royal Arena fredag den 17. maj, hvor der stadig er billetter til salg. 

Læs et længere interview med Winston Marshall fra Mumford & Sons i GAFFAs november-nummer. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA