x

Coldplay har også koncertfilm og livealbum på vej

Coldplay har også koncertfilm og livealbum på vej

The Butterfly Package kommer med både film, lyd og dokumentar

Forleden offentliggjorde Coldplay, at de snart er aktuelle med dokumentarfilmen A Head Full of Dreams, som vil blive vist i biografer verden over én dag , nemlig den 14. november. Nu oplyser de, at de vil følge dokumentaren op med en koncertfilm og et livealbum, som vil udkomme den 7. december som The Butterfly Package, hvor dokumentaren også er en del af pakken.

Koncertfilmen er optaget i Sao Paolo i Brasilien den 8. november, mens livealbummet er indspillet den 15. november 2017 i Buenos Aires i Argentina og vil indeholde samtlige 24 sange fra koncerten. Det er første gang, Coldplay udgiver en hel koncert på et medie, om end de tidligere har udgivet flere liveplader og dvd'er. Showet i Buenos Aires var den sidste på bandets verdensturné oven på udgivelsen af deres seneste studiealbum, A Head Full of Dreams fra december 2015 – en tour, som også førte Coldplay til Parken, hvor de gav to koncerter i juli 2016.

LÆS OGSÅ: Når ikke alt, der skinner er guld

The Butterfly Package udkommer som dobbelt dvd og dobbelt cd eller dobbelt dvd og tredobbelt vinyl, og man kan også købe dobbelt-cd'en separat. Desuden kan musikken høres på alle streamingtjenester, mens filmen kan købes som download.

Varm op med "Viva La Vida" fra Sao Paolo-koncertfilmen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA