x

Future og Juice WRLDs nye mixtape er landet

Future og Juice WRLDs nye mixtape er landet

De to rap-kollegaer har netop udgivet mixtapet WRLD on Drugs, hvor blandt andre Nicki Minaj, Lil Wayne og Young Thug har gæsteoptrædener. 

Future og Juice WRLD har tidligere udgivet singlen "Fine China" som en forsmag på deres store samarbejdsprojekt, der er smidt på gaden i dag. 

Samarbejdsprojektet WRLD on Drugs kommer i kølvandet på Futures seneste album Baest Mode 2 samt Juice WRLDs debutalbum Goodbye & Good Riddance, der begge udkom tidligere på året. Det nye mixtape består af 16 sange, der blandt andet præsenterer et hav af andre hiphop-stjerner. 

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj til angreb på Travis Scott og Spotify

Med sit debutalbum i ryggen gav Juice WRLD koncert i Store Vega i september, hvor GAFFAs anmelder belønnede den 19-årige artist med fire stjerner og følgende ros: "Alt i alt altså en ganske fortrinlig performance i den levende drøm, som er Juices verden og et statement om, at emorappen har et solidt tag i ungdommen herhjemme og på verdensplan og ikke ser ud til at stoppe op lige foreløbigt."

Future påbegyndte i september sin verdensturné med hiphop-dronningen Nicki Minaj kaldet NickiHndrxx Tour, der til foråret bringer de globale hiphop-stjerner til Europa, herunder Royal Arena i København fredag den 1. marts. Der er stadig tilgængelige billetter.  

LÆS OGSÅ: "Venom" i 381 meters højde: Eminem rapper fra toppen af Empire State Building

Hør Future og Juice WRLDs nye single "Fine China" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA