x

Afdøde Lil Peep ude med autentisk video


En single med dertilhørende video er netop landet fra den afdøde rapper Lil Peep, en video som teaser kommende posthumt album.

Et posthumt album er på vej fra den afdøde rapper Lil Peep, der gik bort i en alder af bare 21 år i november sidste år. I går var albummets første forsmag at finde i form af singlen "Cry Alone" med dertilhørende video – og med Peep i hovedrollen. Videoen blev filmet syv måneder før den pludelige død.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Emo-rappens tragiske endeligt

Gustav Ahr, som han egentlig hed, var fra Long Island og kun lige i begyndelsen af sin karriere, da han døde af en utilsigtet overdosis af den angstdæmpende medicin Xanax i november 2017. Han var kendt for at blande hiphop sammen med elementer af punk og trap, hvor teksternes omdrejningspunkt gerne var temaer som depression, kærlighed, stofmisbrug og selvmord. Lil Peep opnåede stor opmærksomhed for singler som ”Benz Truck” og ”The Way I See Things”.

LÆS OGSÅ: Dem vi mistede i 2017 - in memoriam

Det nye album består af hidtil uudgivet musik fra den unge rapper og vil blive annonceret som efterfølgeren til debutalbummet Come Over When You'Re Sober fra august 2017. Det er dog ikke første gang, Lil Peep lander med posthumt materiale. I september i år kom han med singlen "Falling Down" lavet i samarbejde med rapperkollegaen XXXTentacion, der på tragisk vis blev offer for et væbnet røveri i Florida i juni i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA