x

Allan Olsen optager live-cd/dvd og turnerer i Norge

Allan Olsen optager live-cd/dvd og turnerer i Norge

Da Allan Olsen spillede koncert i Pumpehuset i København i efteråret med sit nye meget roste band, der blandt andre talte Wili Jønsson på bas og Per Chr. Frost på guitar, blev koncerten filmet til en påtænkt live-dvd-udgivelse.

Ligeledes blev Olsens solo-koncert i Svendborg Teater forleden optaget i sin fulde længde, men derudover er andre koncerter og koncertstumper også optaget på film, for eksempel koncerten på Lemvig Gymnasium for et par uger siden.

Roadmanager Henrik Hansen fortæller, at man ved den lejlighed også optog akustiske stemningsfulde solo-optagelser fra byens gamle hotel, og dagen efter drog holdet til ”De Sorte Huse” i Agger i Thy, hvor Olsen tidligere har spillet. ”Vi har efterhånden et omfattende lyd- og billedmateriale, som vi i løbet af sommeren skal til ”at lege med””, fortsætter Henrik Hansen.

Der er således, ifølge Henrik Hansen, mulighed for, at det hele ender med ikke bare en live-cd og dvd, men muligvis et helt boks-sæt. Der forhandles således også med DR og TV-2 om gamle tv-optagelser med Allan Olsen.

Når Allan Olsen slutter sin omfattende forårsturné på lørdag i Assens, har Olsen kun planer om at spille ganske få koncerter resten af 2008.

Tre af koncerterne skal afprøve ”nyt land”, idet Olsen for første gang skal spille i vort broderland mod nord, på tre norske festivaler i sommer, med en helt ny trio-konstellation med Per Chr. Frost på guitar og den mangeårige samarbejdspartner Nicolai Land på bas.

Hvis du vil nå at opleve Allan Olsen solo dette forår, er der endnu fire muligheder:

tors. d. 24. april kl. 20 Grønnegade Kaserne, Næstved
fre. d. 25. april kl. 20 Fritidshuset, Ferritslev
lør. d. 26. april morgenrock på Dexter, Odense
lør. d. 26. april Tobaksgården, Assens

(På www.dk4.dk er det desuden mod betaling muligt at opleve hele solokoncerten med Allan Olsen, som tv-kanalen DK4 sendte juleaften.)

Allan Olsens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA