Nyhed

Colter Wall kommer til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Han er for tiden pladeaktuel og til foråret gæster country-fænomenet Colter Wall landet. 

Den 25. marts gæster Colter Wall Store Vega. Denne forårsaften i København får det danske publikum muligheden for at høre numrene live fra den unge musikers seneste og andet studiealbum Songs of the Plains, som udkom for 10 dage siden. Et album, hvor tekstuniverset omhandler canadierens hjemsted og fortællinger herfra. 

Den 23-årige Wall var en del af årets festivalprogram på Tønder Festival. En koncert, som høstede fire flotte stjerner fra GAFFAs anmelder med følgende rosende ord: "Hans stemme er trods hans unge alder dyb og rå i bedste Johnny Cash-stil, han spiller glimrende fingerspil på sin akustiske guitar, og han kan også lave de jodle-lignende knæk op i falsetlejet". 

LÆS OGSÅ: Gamle toner i ny krop

Colter Wall albumdebuterede i 2017 med et selvbetitlet album. To år forinden udgav han ep'en Imaginary Appalachia. Hele verden fik hurtigt øjnene for det unge country-stjerneskud, hvis musik er blevet brugt i film som Hell or High Water og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Wall har i løbet af de seneste år opbygget en solid dansk fanskare. Sidste år spillede han i et udsolgt Lille Vega – og til næste år er det altså Store Vegas tur til at åbne dørene for countrysangeren. 

LÆS OGSÅ: Traditionsbevidst talent

Billetsalget starter fredag den 26. oktober kl. 10

Varm op til koncerten med balladen "Kate Mccannon" fra Walls debutalbum. 

ANNONCE