x

Lykke Li i Jools Holland Show

Lykke Li i Jools Holland Show

Adskillige anmeldere har været helt oppe at ringe over den unge, svenske sangerinde med kunstnernavnet Lykke Li, som debuterede med "Youth Novels" sidste år, og er aktuel på sommerens Roskilde Festival.

Og det kan man roligt glæde sig til, hvis man skal tro GAFFAs udsendte, som i forbindelse med den unge dames koncert på Eurosonic-festivalen i Holland sidste år talte om både gåsehud og strittende nakkehår. Og uddelte det maksimale antal stjerner til en koncert, der betegnedes som "(...) et langt peak, der på raffineret vis tiltog i styrke og kulminerede med det betagende afslutningsnummer".

I starten af indeværende måned måtte Li melde afbud til en annonceret dobbeltkoncert med Perro del Mar i København med henvisning til "mistet stemme".

Nu er den imidlertid tilsyneladende kommet igen, for i går var Lykke Li i studiet for at give et nummer i det voldsomt populære engelske TV-show "Later with Jools Holland". Det vises på fredag den 25. april, men allerede nu kan man få en forsmag via nedenstående link.

Lykke Li hos Jools Holland


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA