x

Tash Sultana giver dansk debutkoncert

Tash Sultana giver dansk debutkoncert

K.B. Hallen får til sommer fornøjelsen af Natasha "Tash" Sultana, når hun drager ud på sin første verdensturné. Med sig i bagagen har det unge stjerneskud sit debutalbum, der udkom for blot to måneder siden. 

"Naturtalent" er et ord, som indkapsler Tash Sultana på den internationale musikscene. Popstjernen skriver selv alle sine sange og spiller de fleste af instrumenterne, som kan høres på det nyligt ankomne debutalbum Flow State fra den 31. august. 

Den 28. juli har danskerne fornøjelsen af talentet, når Tash Sultana træder ind på KB Hallens scene med sit debutalbum i ryggen. 

LÆS OGSÅ: R&b-stjerneskuddet Ella Mai giver dansk koncert

Den blot 23-årige australier er bedst kendt for hittene "Notion" og "Jungle", som stammer fra ep'en Notion fra 2016. Sidstnævnte en single, som gik viralt, efter Tash uploadede en "bedroom recording", som i dag har 28 millioner visninger på YouTube og i skrivende stund 56 millioner afspilninger på Spotify. Sangen kom naturligt til Tash, efter at hun som 17-årig røg ud i en pyskose forårsaget af stoffer, og hvor hun formåede at komme på rette spor igen med sangskrivningen.

Det musikalske talent fik i en tidlig alder sin første guitar og lærte hurtigt at både spille på blæseinstrumenter og trommer. Kickstarten til karrieren skete på de australske gader, hvor Tash agerede gademusikant – og sidenhen er det kun gået én vej for sangerinden. 

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey udtaler sig efter stalkers dom

Billetsalget starter den 24. oktober kl. 10


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA