x

GZA kommer til Danmark

GZA kommer til Danmark

I det nye år drager Wu-Tang Clan-medlemmet GZA ud på sin Liquid Swords vs Dark Matter Tour, hvor han vil lægge vejen forbi Pumpehuset. GZA vil både fremføre det legendariske album Liquid Swords samt nyt materiale fra det kommende album. 

Den 8. marts 2019 åbner Pumpehuset dørene for GZA, hvor han vil fremføre kultalbummet Liquid Swords fra 1995, det andet studiealbum fra den nu 52-årige rapper. Ydermere vil GZA fremføre klassikere fra Wu-Tangs bagkatalog og materiale fra det kommende soloalbum Dark Matter, som er planlagt til at udkomme i starten af 2019. 

GZA udgav sit første soloalbum tilbage i 1991 – Words from the Genius – og det kommende album Dark Matter er det syvende i rækken. 

LÆS OGSÅ: Mastodon til Danmark – medbringer hårdtslående support

GZA har et helt vanvittigt ordforråd. For fire år siden lavede data-forskeren Matt Daniels en opgørelse over, hvor mange forskellige ord 85 af verdens mest prominente rappere brugte – og her strøg GZA ind på andenpladsen lige efter Aesop Rock. 

Talentfuld rapper er ikke det eneste, som GZA kan skrive på CV'et. Han er for tiden aktuel i tv-serien Liquid Science, hvor han rejser jorden rundt og mødes med diverse forskere for at tale om moderne videnskab. Derudover har han givet flere forelæsninger på Harvard University og flere skoler i hjembyen New York City for at inspirere elever til en større interesse for det naturvidenskabelige.

Denne aften i Pumpehuset i København vil publikum dog ikke blive belært i det naturfaglige, men i stedet opleve GZA's knivskarpe rim og numrene fra Liquid Swords og Dark Matter

Billetsalget starter den 25. oktober klokken 10.00. Køb billetter her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA