Nyhed

VIDEO: Protesehænder fletter fingre til lyden af Soleima

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den amerikanske producer Baauer er gået sammen med danske Soleima på nummeret "Company". Se den mystiske og tilhørende musikvideo ovenfor.

Baauer og Soleima berører stærke budskaber om menneskelige følelser i den digitale tidsalder på det nye nummer "Company". Den skæve video viser flere protesemaskiner, der forsøger at interagere med telefoner og genstande – en protesefinger, der scroller ned ad en iPhone og en protesehånd, som bygger et kortspil. Musikvideoen opstiller spørgsmålet: Hvem er mest menneske? Maskinen eller er det stadig mennesket?

Nummeret er skrevet i Hollywoods Hills tilbage i februar, hvor Baauer og Soleima gik sammen og skrev linjer, som lyder følgende: "Maybe it's the wintertime, maybe it's the cold / Maybe I'm just here alone / Just want your company" 

LÆS OGSÅ: SOLEIMA: Popmusikeren, der vil udfordre musikbranchen

Produceren Baauer er bedst kendt for storhittet "Harlem Shake" fra 2012, der gik viralt i hele verden året efter. En trend blev startet, som gik ud på, at en person i eksempelvis et kontorlandskab begyndte at danse entusiastisk – og herefter ville resten af kontoret følge med, når det famøse drop kom.

Nu er den 29-årige producer gået en mere poppet vej, som kan høres på "Company", der får smukt selskab af Soleima. Singlen er Baauers tredje i år – i 2016 udgav han debutalbummet Aa og debuterede fire år forinden med ep'en Dum Dum





ANNONCE