x

Sinéad O'Connor konverterer til Islam

Sinéad O'Connor konverterer til Islam

Sangerinden har annonceret på Twitter, at hun er konverteret til den islamiske tro og har skiftet navn til Shuhada. 

Den irske sangerinde og sangskriver, der opnåede stor berømmelse sidst i 80'erne og starten af 90'erne, lagde sidste år sit medfødte navn Sinéad Marie Bernadette fra sig og skiftede navn til Magda Davitt. Nu har den kontroversielle kunstner, der er vokset op med den katolske tro, annonceret, at hun har skiftet navn til Shuhada Davitt som et led i sin konvertering til islam. 

Artiklen fortsætter under billedet 

"Jeg er her for at annoncere, at jeg er stolt over at være blevet muslim. Det er den naturlige konklusion af enhver intelligent teologisk rejse. Alle religiøse skrifter leder tilbage til islam, hvilket gør alle andre skrifter overflødige. Jeg vil få tildelt (endnu) et nyt navn. Det vil være Shuhada", skriver sangerinden på Twitter.

LÆS OGSÅ: Sinéad O’Connor taler ud om psykisk sygdom hos Dr. Phil

Den irske kunstner har sidenhen offentliggjort adskillige opslag på Twitter, der dokumenterer hendes teologiske rejse – eksempelvis et billede af hende iført sin første hijab og en video, hvor hun fremfører det islamiske kald til bøn kaldet Adan. 

LÆS OGSÅ: Slipknot-koncert grundet maskeringsforbud

"Nothing Compares 2 U"-sangerinden nu kendt som Shuhada Davitt skulle oprindeligt havde gjort comeback på scenen tidligere i år efter et langt forløb med psykiske problemer. Dette blev dog udsat grundet "uforudsete omstændigheder". Hun har angiveligt også en retssag i vente, da hendes forhenværende manager har sagsøgt hende for kontraktbrud. 

LÆS OGSÅ: Sinéad O'Connor indlagt efter urovækkende statusopdateringer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA