x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

Skyd ugen i gang med stærke og brandvarme hiphoptracks. GAFFAs hiphop-ekspert har atter haft hænderne fulde og giver hermed sit bud på de bedste hiphoptracks lige nu. Lyt til de spirtnye hiphopnumre på playlisten, som kan findes nederst i artiklen. 

Audio Push - Right Or Wrong
Oktane og Price, bedre kendt som Audio Push, er ude med en ny ep. Somethin 2 Hold You starter ud med nummeret "Right Or Wrong", og det samme nummer byder dig velkommen til denne playliste.

Stro - Enough
Hold godt øje med Stro de kommende år. Han kommer uden tvivl til at udrette noget stort inden for musikken. 

Rapsody - Sojourner (Featuring J. Cole)
Denne generations bedste kvindelige rapper, Rapsody, er ude med et nyt track. På "Sojourner" er J. Coles tilstedeværelse også stor, og det er bestemt ikke en dårlig ting. 
 
Smino - L.M.F.
Ny single fra Smino! På L.M.F. bydes der på et særdeles lækkert og originalt flow samt et spændende og friskt beat fra Sango. 
 
Yella Beezy - That's On Me (Remix) (Featuring 2 Chainz, T.I., Rich The Kid, Jeezy, Boosie Badazz & Trapboy Freddy)
Der er ihvertfald ikke en mangel på artister, på det her massive remix af Yella Beezys "That's On Me". Virkelig et vellykket remix med en masse fede rappere.
 
Trippie Redd - Topanga
Populære 19-årige Trippie Redd er ude med nyt track. "Topanga" er en upbeat single fra den alsidige rapper. 
 
MadeinTYO - Chucky Cheese
MadeinTYO har en unik lyd, og hans nye album, Sincerely, Tokyo, viser glimt af hans potentiale. Et af de glimt kommer i form af "Chucky Cheese". Det er, når MadeinTYO angriber et legesygt beat som dette, at han er allerbedst. 
 
Thutmose - OkOk (Featuring Desiigner)
Up and coming rapper Thutmose fik et gennembrud med nummeret "Run Wild", som blev musikken til EA Sports FIFA 2018 World Cup-trailer. Nu er han ude med albummet Man On Fire. 
 
Serious Klein - Handcuff Love
Talentfulde Serious Kleins nye album You Should've Known gemmer på nogle virkelig gode numre. "Handcuff Love" er en af dem. 
 
Mick Jenkins - Reginald (Featuring Ben Hixon)
Endelig er Mick Jenkins' album Pieces of a Man ude! Albummet får mine allervarmeste anbefalinger! 
 
Demrick & DJ Hoppa - Looking Out (Featuring Dizzy Wright & Reezy)
Stoney Point 2 er også ude, og "Looking Out" er hurtigt blevet min og mange andres favorit. En perfekt smagsprøve, hvis du overvejer at give albummet en chance. 
 
Jay Worthy - October (Featuring Smoke DZA)
Vestkystrapperen Jay Worhty går sammen med østkystens Smoke DZA. Selvom deres individuelle lyd har dybe rødder i hver deres del af landet, formår de alligevel at smelte sammen og kreere et spændende track! 
 
Takeoff - Last Memory
Migos-rapperen Quavo udgav for kort tid siden sit debut soloalbum, og nu er et andet Migos-medlem, Takeoff, ved at gøre klar til udgivelsen af sin solodebut, The Last Rocket. "Last Memory" er første single fra albummet. 
 
J. Stalin & DJ Fresh - Nightmare On 10th Street Returns
J. Stalins rapstil og DJ Fresh' produktion komplementerer hinanden perfekt. Et yderst undervurderet match.
 
Poncho Belly & Dizzle - Patna
De er nok bedre kendt som Eric Bellinger og AD, men under deres alter egoer, Poncho Belly og Dizzle, har de netop udgivet albummet Nine.
 
Jeremih & Ty Dolla $ign - Surrounded (Featuring Chris Brown & Wiz Khalifa)
Selvom Jeremih og Ty Dolla $ign's nye album, Mih-Ty, ikke just er hiphop, har de begge bidraget en stor del til netop hiphopgenren. De er begge blevet til en slags nutidens Nate Dogg og står bag nogle af de bedste omkvæd indenfor genren. 
 
Rich The Kid - Mo Paper (Featuring YG)
Rich The Kid har haft sig et kæmpe år, og det lader ikke til, at han sænker farten foreløbig. "Mo Paper" er også hjemstedet for et nyt YG-vers. 
 
MadeinTYO - Retro 88
Endnu et glimt af potentiale fra MadeinTYO's nye album. Jeg håber på at høre meget mere i stil med "Retro 88" fra MadeinTYO i fremtiden. 
 
AWAR - Rolex Time (Featuring CyHi The Prynce)
Det er blevet Rolex-tid, ihvertfald hvis du spørger AWAR. Hans nye album Spoils of War er fyldt med gode numre samt en masse store gæstenavne, blandt andet Scarface, Jadakiss og ikke mindst CyHi The Prynce, her på "Rolex Time"
 
Joell Ortiz & Apollo Brown - Grace of God (Featuring DJ Los)
Efter at du har lyttet til Mick Jenkins' nye album Pieces of a Man, og replay-knappen er nær slidt i stykker, kan du passende gå videre til Joell Ortiz og Apollo Browns nye album Mona Lisa. Fremragende album! 
 
Mick Jenkins - U Turn
Apropos Mick Jenkins, så lad os da lige tage endnu et fantastisk nummer fra hans nye album. 
 
Kirk Knight - Downtime
Kirk Knight har netop annonceret sit nye album IIWII, der står for "It Is What It Is". Seneste studie-soloalbum fra den talentfulde rapper og producer var tilbage i 2015, så det er også ved at være på tide med noget nyt. 
 
Serious Klein - Should've Known (Featuring Roméo)
Serious Kleins musik er unik og spændende. "Should've Known" har alt, hvad man kan forvente af et gennemført godt track. Lækkert omkvæd, gode vers og et fedt iørefaldende beat. 
 
IDK - Moral (Featuring Maxo Kream)
IDK bliver ved med at udgive nye tracks, og jeg klager bestemt ikke. Denne gang er han gået sammen med talentfulde Maxo Kream. 
 
The Black Eyed Peas - BACK 2 HIPHOP (Featuring Nas)
The Black Eyed Peas går tilbage til hiphoppen på deres nye album Masters Of The Sun. Selveste Nas gæster på dette brillante track. 
 
Warm Brew - The Roots
Sjælfuldt track fra Warm Brew. Smukt produceret og overordnet et veludført stykke musik. Deres nye album New Content har været på repeat hos mig. 
 
Project Pat - Racks (Featuring Gucci Mane & Rich The Kid)
Storslået ny banger fra rapveteranen Project Pat! Populære Tay Keith sørger for endnu et fedt beat! 
 
Tory Lanez - MiAMi (Featuring Gunna)
Gunna har på det seneste været fuldkommen umulig at undgå. Han er uden tvivl en vældig populær herre, ikke kun blandt hiphopfans, men også blandt en kæmpe mængde af musikere. Tory Lanez synes også godt om ham, og de to stjerner går sammen om tracket "MiAMi". 
 
AWAR - Money Machine Music (Featuring Cormega)
Man kan altid være sikker på at få kvalitetsmusik fra AWAR. New York-rapperen er gået sammen med Cormega, hvilket har resulteret i nummeret "Money Machine Music". 
 
Joell Ortiz & Apollo Brown - Mona Lisa
Joell Ortiz & Apollo Brown får lov til at slutte playlisten af med titelnummeret til deres nye album Mona Lisa


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA